Tarieven en tijden

Lenteaanbieding

Bij aanmelding in de maanden maart, april en mei, krijgt u 10% korting op de eerste 3 coachingssessies

 

 

Tarieven 

Telefonisch kennismaken:  gratis

Intakegesprek (+/- 45 min.): € 50,-

Coachingssessie: € 67,50

Kort verslag per mail na elke sessie: gratis

Telefonische evaluatie na 3 sessies: gratis

(Indien gewenst) Eindgesprek (+/- 45 min): € 50,-

 

kindercoach haarlem toverballenboom

 

Tijden 

Op dinsdag en woensdag ben ik van 09.00 - 18.00 u. beschikbaar voor coaching. Voor tieners en ouders ben ik op afspraak ook in de avonduren beschikbaar. 

Het weekend is soms in overleg ook mogelijk.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief  (o.a. voorbereiding en materialen). 

Na het intakegesprek stuur ik een factuur voor het intakegesprek en de eerste drie sessies. Deze dient betaald te zijn voordat de eerste sessie plaats vindt.  Een andere betalingsregeling is mogelijk, geeft u dit dan aan tijdens het intakegesprek.

Wanneer een afspraak niet door kan gaan, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. In andere gevallen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 

Vergoeding

De mogelijkheden voor vergoeding van kindercoaching zijn helaas nog steeds beperkt.

De kosten van kinder- en jongerencoaching vallen niet onder primaire ziektekosten. Soms worden ze geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit een pakket ‘alternatieve zorg’. Er zijn gelukkig steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching en deze vergoeden in aanvullende verzekeringspakketten.

Soms vergoeden verzekeraars op basis van een individuele coulanceregeling. Bij een basisverzekering kan een ‘coulance’ worden ingediend. Vergoedingen vallen dan onder ‘kortdurende psychosociale hulp of alternatieve geneeswijze’.

Vraag eventueel alle mogelijkheden na bij uw zorgverzekeraar en vraag naar advies en tips voor vergoeding op een andere manier.

Kosten van de sessies kun je soms als ziektekosten aftrekken bij de belastingaangifte (psycho-sociale hulpverlening/begeleiding). Kijk hiervoor op www.nibud.nl,  www.belastingdienst.nl  of bij een persoonlijke belastingadviseur. 

Kinder- jongeren of oudercoaching kan worden betaald uit het persoonsgebonden budget (PGB).Hiervoor kunt u informeren bij het zorgloket van de gemeente of kijk op www.pgb.nl

Kindercoach haarlem bureau kind en co