Tarieven en tijden

Speciaal 'Back to school' aanbod!

 

Aanbod:

Uitgebreid intakegesprek (+/- 45 minuten)

 1e ronde van 3 coachsessies  (elk 60 minuten) 

Telefonische tussenevaluatie (+/- 15 minuten)

2e ronde van 3 coachsessies ( elk 60 minuten)

Telefonisch eindgesprek ( +/- 15 minuten)

Totaal: € 425,- *

 

* U kunt kiezen of u dit bedrag ineens of in twee delen wilt betalen. Het bedrag is een totaal bedrag, het omvat voorbereiding, het nawerk, al het werkmateriaal en bij elke coaching wat lekkers te eten en drinken.

Vanzelfsprekend houd ik rekening met de Coronamaatregelen.

 

Mochten we na overleg afspreken dat er extra coachsessies nodig zijn of wilt u een persoonlijk eindgesprek, dan worden die volgens de normale tarieven berekend. Verder zijn op dit aanbod de afspraken van kracht zoals hieronder beschreven.

 

 

Tarieven 

Telefonisch kennismaken:  gratis

Intakegesprek (+/- 45 min.): € 50,-

Coachingssessie: € 67,50

Kort verslag per mail na elke sessie: gratis

Telefonische evaluatie na 3 sessies: gratis

(Indien gewenst) Eindgesprek (+/- 45 min): € 50,-

 

 

kindercoach haarlem toverballenboom

 

Tijden 

Op dinsdag en woensdag ben ik van 09.00 - 18.00 u. beschikbaar voor coaching. Voor tieners en ouders ben ik op afspraak ook in de avonduren beschikbaar. 

Het weekend is in overleg ook mogelijk.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief  (o.a. voorbereiding en materialen). 

Na het intakegesprek stuur ik een factuur voor het intakegesprek en de eerste drie sessies. Deze dient betaald te zijn voordat de eerste sessie plaats vindt.  Een andere betalingsregeling is eventueel mogelijk, geeft u dit dan aan tijdens het intakegesprek.

Als je een afspraak wilt afzeggen of verzetten, dan kan dit tot 24 uur voor de geplande afspraak zonder verdere kosten. Bij een latere afzegging worden de kosten van de desbetreffende sessie in rekening gebracht.

 

Vergoeding

De mogelijkheden voor vergoeding van kindercoaching zijn helaas nog steeds beperkt.

De kosten van kinder- en jongerencoaching vallen niet onder primaire ziektekosten. Soms worden ze geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit een pakket ‘alternatieve zorg’. Er zijn gelukkig steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching en deze vergoeden in aanvullende verzekeringspakketten.

Soms vergoeden verzekeraars op basis van een individuele coulanceregeling. Bij een basisverzekering kan een ‘coulance’ worden ingediend. Vergoedingen vallen dan onder ‘kortdurende psychosociale hulp of alternatieve geneeswijze’.

Vraag eventueel alle mogelijkheden na bij uw zorgverzekeraar en vraag naar advies en tips voor vergoeding op een andere manier.

 

Kosten van de sessies kun je soms als ziektekosten aftrekken bij de belastingaangifte (psycho-sociale hulpverlening/begeleiding). Kijk hiervoor op www.nibud.nl,  www.belastingdienst.nl  of bij een persoonlijke belastingadviseur. 

 

Kinder- jongeren of oudercoaching kan worden betaald uit het persoonsgebonden budget (PGB).

Een PGB is een geldbedrag waarmee u zelf zorg en begeleiding kunt inkopen. U kiest zelf zorgverleners uit, die in uw opdracht gaan werken. Met hen maakt u afspraken over wat er gedaan moet worden, over de dagen en uren waarop men voor u werkt en over de vergoeding die u daarvoor uit het PGB betaalt. Op deze wijze kan ook kindercoaching betaald worden uit het PGB. 
Hiervoor kunt u informeren bij het zorgloket van de gemeente of kijk op www.pgb.nl

Kindercoach haarlem bureau kind en co