Tarieven en tijden

 

Tarieven 

Telefonisch kennismaken:  gratis

Intakegesprek (+/- 45 min.): € 50,-

Coachingssessie: € 67,50

Kort verslag per mail na elke sessie: gratis

Telefonische evaluatie na 3 sessies: gratis

(Indien gewenst) Eindgesprek (+/- 45 min): € 50,-

 

In verband met Corona Kort en Krachtig-kindercoaching!

Eenmalige online coaching via Skype 30 minuten: € 20,-

Kijk hier voor meer informatie

 

Tijden 

Op woensdag en donderdag ben ik van 09.00 - 17.00 u. beschikbaar voor coaching. Voor tieners en ouders ben ik op afspraak ook in de avonduren beschikbaar. 

Het weekend is in overleg ook mogelijk.

kindercoach haarlem toverballenboom

Bovenstaande bedragen zijn inclusief 21% BTW, voorbereiding en materialen. 

Na het intakegesprek stuur ik een factuur voor het intakegesprek en de eerste drie sessies. Deze dient betaald te zijn voordat de eerste sessie plaats vindt.  Een andere betalingsregeling is eventueel mogelijk.

Als je een afspraak wilt afzeggen of verzetten, dan kan dit tot 24 uur voor de geplande afspraak zonder verdere kosten. Bij een latere afzegging worden de kosten van de desbetreffende sessie in rekening gebracht.

 

Vergoeding

De mogelijkheden voor vergoeding van kindercoaching zijn helaas nog steeds beperkt.

De kosten van kinder- en jongerencoaching vallen niet onder primaire ziektekosten. Soms worden ze geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit een pakket ‘alternatieve zorg’. Er zijn gelukkig steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching en deze vergoeden in aanvullende verzekeringspakketten.

Soms vergoeden verzekeraars op basis van een individuele coulanceregeling. Bij een basisverzekering kan een ‘coulance’ worden ingediend. Vergoedingen vallen dan onder ‘kortdurende psychosociale hulp of alternatieve geneeswijze’.

Vraag eventueel alle mogelijkheden na bij uw zorgverzekeraar en vraag naar advies en tips voor vergoeding op een andere manier.

 

Kosten van de sessies kun je soms als ziektekosten aftrekken bij de belastingaangifte (psycho-sociale hulpverlening/begeleiding). Kijk hiervoor op www.nibud.nl,  www.belastingdienst.nl  of bij een persoonlijke belastingadviseur. 

 

Kinder- jongeren of oudercoaching kan worden betaald uit het persoonsgebonden budget (PGB).

Een PGB is een geldbedrag waarmee u zelf zorg en begeleiding kunt inkopen. U kiest zelf zorgverleners uit, die in uw opdracht gaan werken. Met hen maakt u afspraken over wat er gedaan moet worden, over de dagen en uren waarop men voor u werkt en over de vergoeding die u daarvoor uit het PGB betaalt. Op deze wijze kan ook kindercoaching betaald worden uit het PGB. 
Hiervoor kunt u informeren bij het zorgloket van de gemeente of kijk op www.pgb.nl

Kindercoach haarlem bureau kind en co