Wendy Ruurda 

 

kindercoach jongerencoach oudercoach

- enthousiast

- zorgzaam

- eerlijk

- betrokken

- doorzetter

- creatief

- gestructureerd

- sociaal

- professioneel

- verantwoordelijk

- betrouwbaar

- ervaren

 

 

 

Je kunt pas jezelf zijn, als je je eigen kwaliteiten kent.

Hallo ouders en verzorgers,

 

Mijn naam is Wendy Ruurda en ik ben al 46 jaar een echte mug.  Ik woon op de mooiste plek in Haarlem, aan het Korte Spaarne. Welk seizoen het ook is, elke dag geniet ik van een prachtig uitzicht op het water. Het geeft in de zomer een hoop warmte en gezelligheid, in de herfst de rust en stof tot nadenken als de blaadjes in het water vallen, in de winter de frisse kou en het plezier als Sinterklaas voorbij vaart en in de lente nieuw leven en vrolijkheid als de eerste boten weer aanmeren. Zo uniek en divers als de seizoenen zijn, zo zijn ook de kinderen die bij mij langs komen.

Al ruim 20 jaar ben ik leerkracht op een basisschool en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Een paar jaar geleden ontstond de behoefte, om voor kinderen die dat nodig hebben, meer te kunnen betekenen. Ik vond de oplossing in de 2-jarige post-HBO opleiding waardoor ik nu gediplomeerd kindercoach ben. Tijdens het gebruik van mijn coachingstechnieken als leerkracht, ontstond de wens om kinderen in een eigen praktijk te kunnen coachen en zo werd ‘Bureau Kind & Co’ geboren.

 

In de afgelopen jaren ben ik heel enthousiast geworden over de methodes ‘POPtalk’ en ‘Teken je gesprek’ , waar ik inmiddels ook voor gecertificeerd ben. Beiden zijn beeldend, bruikbaar en oplossingsgericht in veel verschillende situaties.

Neem rustig de tijd om rond te kijken op mijn website. Als mijn aanpak je aanspreekt en je denkt dat ik iets moois kan betekenen voor jouw zoon of dochter, bel of mail mij dan voor meer informatie of een kennismaking.

Hopelijk tot snel!