Wendy Ruurda 

 

 

kindercoach jongerencoach oudercoach

Je kunt pas jezelf zijn, als je je eigen kwaliteiten kent.

- enthousiast

- zorgzaam

- eerlijk

- betrokken

- doorzetter

- creatief

- gestructureerd

- sociaal

- professioneel

- verantwoordelijk

- betrouwbaar

- ervaren

Mijn naam is Wendy Ruurda en ik ben al 47 jaar een echte mug.  

Al 23 jaar werk ik als leerkracht op een basisschool en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Een paar jaar geleden ontstond de behoefte, om voor kinderen die dat nodig hebben, meer te kunnen betekenen. Ik vond de oplossing in de 2-jarige post-HBO opleiding waardoor ik nu gediplomeerd kindercoach ben. Omdat ik in mijn functie als leerkracht maar een klein gedeelte van mijn mooie coachingstechnieken kan inzetten, ontstond de wens om kinderen in een eigen praktijk te kunnen coachen. En zo ontstond ‘Bureau Kind & Co’.

De rol van coach is dus echt een andere dan die van leerkracht. Wat is het verschil? Een leerkracht kent de meeste antwoorden, maar een goede coach kent de meeste vragen! Door de juiste vragen te stellen ontdekken kinderen hun eigen oplossingen.  Wist je trouwens dat iemand zich eerder zal inzetten voor oplossingen die hij of zij zelf bedacht heeft?

 

Ik ben gecertificeerd in, en heel enthousiast over de methodes ‘POPtalk’ en ‘Teken je gesprek’ . Beiden zijn beeldend, bruikbaar en oplossingsgericht in veel verschillende situaties.

Neem rustig de tijd om rond te kijken op mijn website. Als mijn aanpak je aanspreekt en je denkt dat ik iets moois kan betekenen voor jouw zoon of dochter, bel of mail mij dan voor meer informatie of een kennismaking.